Ny oljeavskiljare

Efter flera år av problem med vår befintliga oljeavskiljare har vi nu bestämt oss för att montera in en ny som förhoppningsvis inte kommer ge oss lika mycket huvudverk.

Vi har bestämt oss för att sätta in en:

ACO Nordi oljeavskiljare OAM 61-10M i polyester med slamfång om 600 liter.

ACO G-serien är avsedd för behandling av oljehaltigt spill och dagvatten med höga krav på reningsgrad. Avskiljarna är utrustade med automatisk avstängnings-ventil och koalesator, som är lätt uttagbar för rengöring och/eller utbyte samt integrerat slamfång på de flesta modeller.OLEOPATOR G är en självförankrande avskiljare försedd med ett läckagesäkert, gummiringstätat Ø600/800 mm halssystem som lätt kan justeras i höjdled.Integrerat i halsen finns ett kabelrörs urtag Ø 50 mm som i kombination ACO PROTIGHT (tillval) ger snabb, läckage- och gasåterströmningssäker montering av larmgivare.