Veckans Rickard: Fläskfilémedaljonger med rosepepparsås
Veckans Sallad: Räksallad med rhodeisland dressing
Veckans Pasta: Spagetthi Bolognaise
Veckans Soppa: Sparrissoppa
Måndag 21/2
” Biff Lindström med löksky
” Halstrad sejfilé med jordnötssmörsås
Tisdag 22/2
” Raggmunk med stekt fläsk och lingon
” Vitlingfilé med sharlottenlökssås
Onsdag 23/2
” Rimmad oxbringa med rotsakspure och grov senapscreme
” Stekt strömmimg med potatispure
Torsdag 24/2
” Ärtsoppa med rimmad fläskbog
” Rickards fisksoppa med aioli
Efter soppan serveras pannkakor med sylt och grädde
Fredag 25/2
” Kycklingschnitzel med pestocreme
” Ugnsbakad norsk fjordlax med sötpotatispure
Fredags dessert: Björnbärscheesecake
Med reservation för eventuella förändringar.
Du vet väl att all fisk vi serverar är färsk, direkt från fiskmarknaden i Stockholm.
Är du osäker på vilka de olika fisksorterna är?, säg till så får du information från vår
köksmästare.