Veckans lunch

Veckans Rickard: Fläskfilémedaljonger med rosepepparsås
Veckans Sallad: Räksallad med rhodeisland dressing
Veckans Pasta: Spagetthi Bolognaise
Veckans Soppa: Sparrissoppa


Måndag 21/2

” Biff Lindström med löksky
” Halstrad sejfilé med jordnötssmörsås

Tisdag 22/2
” Raggmunk med stekt fläsk och lingon
” Vitlingfilé med sharlottenlökssås

Onsdag 23/2
” Rimmad oxbringa med rotsakspure och grov senapscreme
” Stekt strömmimg med potatispure

Torsdag 24/2
” Ärtsoppa med rimmad fläskbog
” Rickards fisksoppa med aioli
Efter soppan serveras pannkakor med sylt och grädde

Fredag 25/2
” Kycklingschnitzel med pestocreme
” Ugnsbakad norsk fjordlax med sötpotatispure

Fredags dessert: Björnbärscheesecake

Med reservation för eventuella förändringar.

Du vet väl att all fisk vi serverar är färsk, direkt från fiskmarknaden i Stockholm.
Är du osäker på vilka de olika fisksorterna är?, säg till så får du information från vår
köksmästare.